Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home > 1D Barcode Scanner Module >

RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

    Buy cheap RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second from wholesalers
     
    Buy cheap RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second from wholesalers
    • Buy cheap RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second from wholesalers
    • Buy cheap RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second from wholesalers
    • Buy cheap RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second from wholesalers
    • Buy cheap RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second from wholesalers
    • Buy cheap RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second from wholesalers

    RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

    Ask Lasest Price
    Brand Name : Rakinda
    Model Number : LV12
    Certification : CE FCC ROHS
    Price : Negotiation
    Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability : 1000 piece for a week
    Delivery Time : 3-10 working days
    • Product Details
    • Company Profile

    RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

    RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second


    LV12 is a CCD bar code decoding capabilities. LV12 decode board is powered by a fast processor and to decode a wide array of 1D bar codes. The decode board is compatible with Utility, a PC-based software for easy configuration.

    LV12 is a sort of utilitarian embedded barcode reading engine. Applying to computerized CCD Image Recognition System, it ensures the fast scanning and decoding accuracy on popular 1D barcodes.


    LV12 Datasheet en.pdf

    Device Weight<16g
    Device Dimension32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
    Cable Length1500mm(optional)
    InterfaceRS232
    Connector11pin pitch 1.25
    Performance parameters
    Light source632nm visible red light
    Image SensorLinear CCD Sensor
    ProcessorARM32-bit
    Depth of field3-70CM
    Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
    Print Contrast30%PCS
    Work VoltageDC 3.3-5V
    Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
    Image Resolution2500dpi
    Ambient illumination100,000Lux Max
    EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
    Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
    Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
    Environmental parameters
    Operating Temperature-20℃ to 50℃
    Storage Temperature-40℃ to 70℃
    Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
    Drop test1.2meter,100times
    Shock resistance10H@125RPM


    Question 1: Can I get some samples? are they free?
    Answer 1: Of course, but samples are not free.

    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: Warranty time?
    Answer 5: 1 year
    Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6: Yes,but not free.
    Question 7: Product OEM?
    Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8: Customer service?
    Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

    Action Now!!!

    Quality RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second for sale
    Inquiry Cart 0
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)