Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home > Barcode Scan Engine >

200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating

    Buy cheap 200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating from wholesalers
     
    Buy cheap 200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating from wholesalers
    • Buy cheap 200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating from wholesalers

    200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating

    Ask Lasest Price
    Brand Name : Rakinda
    Model Number : LV3000R 2D Scan Engine
    Certification : CE FCC ROHS
    Price : Negotiation
    Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability : 1000 piece for a week
    Delivery Time : 3-10 working days
    MOQ : 1 piece
    • Product Details
    • Company Profile

    200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating

    200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scanner Module USB Fixed IP54 Rating​


    ModelLV3000R fixed bar code reader
    InterfaceUSB
    Scan RateUp to 200 scans/sec
    Image SensorCMOS
    Decode Rate200 scans/sec
    Resolution5mil
    Light SourceLED(617.5 nm – 633.5 nm)
    CMOS Acquisition60 fps
    Depth of scan field40mm-430mm
    Print Contrast Signal≥30%
    Power Consumption1.75W(max)
    NotificationBeep
    Dimensions49.0 *37.0 * 26.0 mm
    Weight70 g
    Operating Temperature-20°C - +60°C
    Humidity5% - 95% (non-condensing)
    CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B


    A bar code scanner has a light-emitting element, a light-receiving element, an optical means for applying a light beam from the light-emitting element to a bar code area and for leading the light reflected from the bar code area to the light-receiving element, an electrical processing circuit, a sensor body for accommodating the light-emitting element, the light-receiving element and the optical means, a pair of split casing members for retaining the sensor body, an intermediate cap for connecting together the pair of split casing members, and a distal end cap adapted to be detachably retained by the intermediate cap in such a manner that a light incident and emergent portion of the sensor body alone is exposed. The bar code scanner is provided with a projection formed on an extending portion provided at one end of each of the split casing members and adapted to contact the side portion of the sensor body with flexibility so that the sensor body is movable. A retaining portion is formed on the inner surface of the intermediate cap, and an engaging portion is formed on the outer surface of each of the split casing members and adapted to engage with the retaining portion, whereby the retaining portion and the engaging portion are fitted to each other in such a manner that the extending portion deflects about the projection.



    Question 1: Can I get some samples? are they free?
    Answer 1: Of course, but samples are not free.
    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: What's the OS of the POS?
    Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7: Warranty time?
    Answer 7: 1 year
    Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8: Yes,but not free.
    Question 9: Product OEM?
    Answer 9: Yes, the cost need to be added separately.
    Question 10: Customer service?
    Answer 10: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

    Action Now!!!

    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Quality 200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating for sale
    Inquiry Cart 0
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)